Websites

Naast de productiewerkzaamheden houd ik me zo nu en dan bezig met het aanbieden van betaalbare websites.

Voor kleine ondernemers kan het laten bouwen van een site een dure grap worden. Eerlijk is eerlijk; voor dat geld krijg je meestal ook wel wat moois, maar voor velen gaat dit eigenlijk te ver. Bovendien zijn er genoeg sitebouwers die de hoofdprijs rekenen voor een site die niet veel meer is dan een standaard sjabloon.

Ikzelf werk met diezelfde sjablonen. Het voordeel is dat een site in een relatief korte periode op te zetten is en er vele uitbreidingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan software die voor de zoekmachine-optimalisatie zorgt, die een verbinding met facebook mogelijk maken, of die simpelweg een mooie google maps op je contact pagina kunnen zetten.

In tegenstelling tot vele anderen richt ik me alleen op kleine ondernemers en wil de prijs betaalbaar houden.
Ik verzorg een knappe, moderne site, die voldoet aan de eisen van deze tijd. Op basis van uw wensen maak ik een selectie van een aantal mogelijkheden om een daarvan vervolgens verder uit te werken.

Wat dan nog rest zijn de afbeeldingen (misschien al in uw bezit en anders kan ik deze meestal voor u verzorgen) en de tekst (door u aan te leveren).

 

Al met al zal de prijs in de meeste gevallen onder de € 500,- kunnen blijven.

 

Heeft u interesse, neem dan gerust contact op.

Clef two-factor authentication